2014

Zaterdag 8 november 2014 : bezoek aan het vernieuwde kantcentrum, daarna koffietafel in het college en algemene vergadering en uitreiking van de grote prijs Frans Vanwildemeersch.
Klik hier voor een foto-impressie. (Foto's van Bert, Noël en Roger)
Dinsdag 19 augustus 2014 : fietstocht met een stop in 'Estaminet Leegland' in Nieuwmunster.
Klik hier voor een foto-impressie. (Foto's van Roger)
Vrijdag 6 juni 2014 : bedrijfsbezoek aan 'Frambofruit' Loppem. Het bedrijf is gespecialiseerd in het telen van frambozen en braambessen, met kwaliteit als topprioriteit.
Klik hier voor een foto-impressie. (Foto's van Bert, Noël en Roger)
Dinsdag 29 april 2014 : Busuitstap naar Kemmel en Roubaix. Geleid bezoek aan de 'ultra-geheime commandobunker'. Middagmaal in het restaurant 'De Hollemeersch'. Lossen van de duiven voor de wisselbeker van de Tweede Grote Prijs Frans Vanwildemeersch. Panoramische Tour van Roubaix met bus en Nederlandstalige gids. Bezoek aan de Vélodrome. Bezoek aan La Piscine, Musée d'Art et d'Industrie. Wandeling langs  het indrukwekkende stadhuis en Sint-Maartenkerk tot aan 'design-outlet-winkelcentrum McArthur Glenn'.
Klik hier voor een foto-impressie. (Foto's van Bert, Huguette, Noël en Roger)
Donderdag 16 januari 2014 : Nieuwjaarsbijeenkomst in het Velotel Brugge met koffie en een uitgebreid dessertenbuffet. Quiz en uitreiking van de prijs "Slimste bol ter wereld".
Klik hier voor een foto-impressie.