2019

Zaterdag 16 november 2019 : optreden in de aula van Gwen Deprez, ze brengt een monoloog geschreven door Ignace Goethals : “Ge moet er nie mee lachen”. Tevens ons verjaardagsfeest met een glaasje, koffie en cake van het bekende huis Willy en Diane. Algemene vergadering. En uitreiking van de zevende, grote prijs Frans Vanwildemeersch.
Klik hier voor een  foto-impressie. (Foto's van Bert, Noël en Roger)

Dinsdag 20 augustus 2019 ; fietstocht langs de uitgestrekte groene gordel noord-oost van Brugge (Assebroekse Meersen, Beverhoutsveld, Blauw kasteel, Schuurlo, Egypteveld, Vorte bossen, Vagevuurbossen, enz.) met een stop aan Koffiehuis Touché in Maria-Aalter.
Klik hier voor een foto-impressie. (foto's van Noël en Roger)

.
Donderdag 20 juni 2019. Duiven lossen en bezoek bij de Groep GIDTS in Gits.
Klik hier voor een foto-impressie. (foto's van Bert, Noël en Roger)
Donderdag 25 april 2019. Busuitstap naar Koksijde-Oostduinkerke. Bezoek aan het Centrum voor Blindengeleidehonden. Middagmaal in Bistro De Klipper. Bezoek met gids aan Navigo, museum voor de visserij. Afsluiting in estaminet "De Peerdenvisser".
Klik hier voor een foto-impressie. (foto's van Bert, Noël en Roger)
Vrijdag 15 februari 2019 : geleid bezoek aan de residentie Ventoux annex Velotel, uiteenzetting in de sfeervolle bar,  een rondleiding in het gebouw met het modelappartement, en tenslotte een gezellig samenzijn met koffie of thee en een dessertbord in Velotel.
Klik hier voor een foto-impressie. (Foto's Noël)
Dinsdag 15 januari 2019: gezellige nieuwjaarsbijeenkomst in Velotel, Brugge.
We begonnen met een heerlijk aperitief met lekkere hapjes om daarna aan te schuiven aan een zeer uitgebreid koud buffet. Daarna volgde een warm buffet met twee vleesgerechten en twee visgerechten. Vervolgens trokken we naar de conferentiezaal voor een verrassende powerpointvoorstelling van Roger Vandewalle. 
Ten slotte konden we genieten van het fantastische dessertbuffet en het onvolprezen BOLSGEVOEL.
Klik hier voor een foto-impressie. (Foto's van Bert, Noël en Roger)

Gelukkig Nieuwjaar
(tekening Roger Lefief)